Се е подобро во пар! Нова акција во B-Watch

Одлична акција во продавницата на B-Watch во нашиот трговски центар за почеток на новата сезона. Купете часовник од над 3000 ден. и добијте -80% попуст на вториот.

Не пропуштајте ја оваа можност и освежете се со нов шик, кул и елегантен изглед со моделите на едни од најпознатите светски брендови.

Посетете ги и направете ја совршената комбинација.