Се гледаме и утре! Заокруживме два медени дена со сите љубители на медот

Заокруживме два медени дена со сите љубители на медот во Capitol Mall & Residence – дефинитивно уживавме и денес и си кажавме по нешто слатко, пробувајќи прекрасни производи од мед пред најубавиот мол во градот! Во меѓувреме повелете еден добар совет од нас: 🐝BEE-ди господар на своето здравје!🍯 Останува уште еден ден – се гледаме и #УТРЕ!

#CapitolMall и Пчеларското Здружение Матица од Скопје, основано во 1958 г., го организираат овој тридневен настан и ги покануваат сите заинтересирани посетители од 12. – 14.10.2018 (петок – недела), од 10:00 до 22:00 часот, во текот на сите три дена.
Event info: Кажи ми нешто слатко! Денови на македонски мед во Capitol Mall!