Се отвори Аеродром Бар во Capitol Mall

Capitol Mall има нов член во своето семејство а тоа е Аеродорм Бар кој се наоѓа на третиот спрат на терасата на трговскиот центар.

Повеќе за сите случувања можете да ги посетите социјалните мрежи на Аеродорм Бар

Ве покануваме да го посетите.