Се отвори најголемиот гејминг парк

Забава за сите возрасти со хокеј, кошарка, драфтинг колички, лизгалки, но и најновите 9D симулатори во отворениот гејминг парк на DejaVu Capitol Mall.

Дојдете да се забавуваме и играме.

Се гледаме пред Capitol Mall