Секој ден нови промоции, секој ден нови поволности во аптеката Anni Farm!

Секој ден нови промоции, секој ден нови поволности во аптеката Anni Farm!

 

18.09 – Вторник 16-20 часот – Промоција на палетата производи Logona prirodna kozmetika Srbija

19.09 – Среда 16-20 часот – Промоција на палетата производи BIODERMA/ @ROC / Dr.Hauschka Srbija / Weleda

20.09 – Четврток 12-16 часот – Промоција на палетата производи Bioxsine Makedonija

22.09 – Сабота 12-16 часот – Промоција на палетата производи Sinomarin

22.09 – Сабота 16-20 часот – Промоција на палетата производи Vichy

Направете го вашиот избор и посетете ја Анни Фарм на приземје во Capitol Mall & Residence

#промоции #аннифарм #козметика #drhauschka#drhauschkamacedonia #roc #bioderma #bioxsine #bioxsinemacedonia#logona #logonamacedonia #sebamed #sinomarin #vichy #capitolmall