Семејна караоке априлијада во Капитол Мол

Драги наши големи и мали, подгответе ги маските и омилените песнички и повелете на нашата Семејна Караоке Априлијада во Капитол Мол 🤡😎😆
Да го одбележиме Денот на шегата со многу дружење, танцување и забава за целото семејство 🎶🎉🎈
Ве очекуваме на 01.04 од 14 часот на бината на 1 кат.