Семејни игри за нови насмевки

Капитол мол, СОС Детско село Македонија,Просветно дело и Kids Park & 4Bowling во месецот посветен на СЕМЕЈСТВОТО и МИЛИОН нови насмевки ви подготвуваат интересни игри и креативни работилници за вашето семејство и вашите најмили.🥰
Пријавете го своето семејство и бидете дел од семејните игри на 15ти мај пред платото наCapitol Mall & Residence од 18 часот.🤸‍♂️🤼‍♂️🤸‍♂️🏆