Сензација за сите љубители на моторциклизмот во Капитол Мол

Почитувани љубители на мотоспортот, особена чест и задоволство ни е да Ве поканиме на промоција на натпреварувачкиот тим на МК Ендуро Тим Водно.

Промоција на мотоциклите со кој храбрите натпреварувачи ќе настапат на Европското Првенство во Мотоциклизам 2017(BMU European Championship),дружење и запознавање со возачите Игор Спиров и Христијан Бузалковски ве очекува во нашиот трговски центар од 28.03.2017до 31.03.2017.

Повелете ве очекуваме 🙂