Сензуалната арома на Chloé Nomade достапна во Еликсир во Capitol Mall

Chloé Nomade – Парфем за романтичарките со авантуристички дух…
Парфем поттикнат од инспирацијата за слобода, желбата за отворени простори и зајакнување на духот.

Сензуална арома која ќе ве освои на прва, достапна во парфимеријата на Еликсир во нашиот трговски центар.