Сетек денови од 8.11-11.11

Деновите на Сетек започнуваат на 8.11 и ќе траат се до 11.11, а знаете што значи тоа нели – ГОЛЕМИ ПОПУСТИ ЗА СИТЕ!

Неодоливи понуди на се од техника по неодоливо ниски цени! Посетете го нивниот продажен салон во нашиот трговски центар и направете паметен шопинг.

Погледнете дел од понудите што ве очекуваат…