Шаторчиња за деца од Tilla за опуштена и весела игра

Одлична идеја за подарок на најмалите најсакани од Tilla во нашиот трговски центар.

Супер колоритни, интересен додаток во секоја детска соба и збогатени со меки и слатки перничиња направени од пријатни материјали и кул дизајн.