Швајцарска прецизност во B-Watch 1920.

Елегантен изглед, минималистички дизајн, швајцарска прецизност. Само во B-Watch 1920.
Повелете во #bwatch на приземје во Capitol Mall & Residence.
Дознајте повеќе: http://bit.ly/cover197-01#capitolmall #watch #minimaldesign #swiss #elegant #aerodrom #skopje

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2013825132007259/