СИТЕ попусти за BLACK FRIDAY + WEEKEND SALE!

#кажимиколкуенапопуст Black Friday + Weekend Sale во Capitol Mall! Од 23.-25.11.2018 – Неверојатно црни попусти до -80%!

Купувајте паметно! Повелете во Capitol Mall & Residence! ❤🛍🖤

• • •

#кажимиколкуенапопуст #blackweekend #blackfriday #black #friday #weekend #capitolmall #sale #mall #skopje #aerodrom #shopping