Слатка есенска промоција во Ристески!

Слатка есенска промоција на штандот на Ohridski Biser Familija Risteski на приземје во Capitol Mall & Residence. -30% попуст на #охридски бисери со есенски нијанси.#capitolmall #risteski #ристески #ohridpearls #pearls #бисери #Ohrid #Охрид #jewelry #накит

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/459464594109995/posts/2044937955562643/