Слатки торбици за најмалите од Просветно дело

Во книжарницата на Просветно дело во нашиот трговски центар, можете да ги побарате најслатките торбици за вашите малечки.

Практични, кул и со супер дизајн со најомилените цртани ликови, овие торбици ќе ви бидат најдобар пријател во организирањето на секојдневните обврски.

За малите принцези или фраери, одберете го само најдоброто 🙂