Слатки задоволства во Campione Caffe по промотивна цена

Не постои некој што може да одолее на нутела зар не 🙂 А на чизкејк? 🙂

Campione Caffe ги спојува овие две боженствени вкусови, правејќи Нутела чизкејк 🙂

Целата оваа идеја не беше доволна па додадоа и кафе како стартер на ова уживање! И сето ова за само 180 ден 🙂

Вашето слободно време поминете го во Campione Caffe во супер опуштена атмосфера и одлични промоции 🙂