Совршениот подарок во Original Marines!

Совршениот подарок за вашите најмали ѕвезди се наоѓа во Capitol Mall! 🎄Повелете на III кат во Original Marines Macedonia во склоп на продавницата на KRS @krstoys во Capitol Mall и збогатете ја топлата гардероба на вашите најмали!🛍

capitolmall #кажимисреќнанова #шопинг #OriginalMarinesMacedonia #krs #крш #mall #kids #festivemood #shopping #shoppingforkids #kids #newyear #presents #gifts #newclothes #wardrobe #falalalala #originalmarines