Специјална летна акција на B-Watch 1920!

Специјална летна акција на B-Watch 1920!

Со Grouper купон добијте 40% попуст на сите машки и женски модели над 3.000 денари или 20% на селектираната колекција на Esprit, G-Shock, Edifice, Swiss Military и Cover

Повеќе за акцијата прочитајте тука https://bit.ly/2IKEutj, а купонот купете го на следниот линк https://bit.ly/2MFcauP

Ве очекуваме во салоните на b watch 1920

 

Летната акција во соработка со Grouper е веќе во тек

Одберете си часовник по ваш вкус и добијте 40% попуст

Повеќе за акцијата прочитајте тука https://bit.ly/2IKEutj, а купонот за попуст купете го на следниот линк https://bit.ly/2MFcauP

Одберете часовник по ваша мерка и тоа со 40% попуст Купете купон од Grouper и ве чекаме во b watch 1920 

Купете го купонот за попуст тука: https://bit.ly/2MFcauP