Специјални Ровус денови на чистење во Top Shop

Само од 22ри до 25ти февруари ОДЛИЧНА АКЦИЈА ВО TOP SHOP!

Подгответе се за големото пролетно чистење! Одберете го омилениот Ровус производ, искористете дури до 63% попуст и направете го вашиот дом блескаво чист!

Посетете ја нивната продавница во нашиот трговски центар и заштедете…