Среќна Баба Марта 2019- подарете мартинкa за среќа,љубов, здрaвје во #CAPITOLMALL

365 ДЕНА ЉУБОВ ВО #CAPITOLMALL 💝

😍 ДА ЈА ДОЧЕКАМЕ БАБА МАРТА СО МАРТИНКА НА НАШИТЕ РАЦЕ 😍

Оваа година традиционалната манифестација под мотото “Среќна Баба Марта 2019 – подарете на најблиските мартинка за СРЕЌА, ЉУБОВ И ЗДРАВЈЕ” ќе се случува од 12-20ч. во периодот од 28.02-03.03.2019 во ТВОЈОТ МОЛ – Capitol Mall & Residence

Настанот “Среќна Баба Марта 2019” ќе биде поставен на 1-от спрат од Капитол Мол.

Овој традиционален настан e во организација на HAEMUS, а поддржан од Министерство за култура / Ministria e KulturësГрад Скопје и #CAPITOL 🌟

Уживајте во моментите на среќа, љубов, здравје во Капитол Мол и подарете МАРТИНКА.

Заиграјте во боите на ЉУБОВТА 💓💓💓


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4757