СРЕЌНА БАБА МАРТА

Први март во Capitol Mall & Residence ❤
Голема благодарност до HAEMUS за целокупната манифестација #СреќнаБабаМарта2020 и голема благодарност до #Унеско и #ГрадСкопје за поддршката. 🌞


Го дочекавме 1-ви март во боите на љубовта, здравјето, среќата, насмевките и убавите моменти.
Го обоивме #КапитолМол во црвено-бела боја и подаривме среќа, љубов и здравје.
Среќна Баба Марта – За многу години‼❤

_
#Капитол #мол #366ДенаЉубов #Мартинки


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4757