Супер-акција: Изненадување од Sara Fashion!

Ви кажавме дека следуваат изненадувања! 😃
Поради ново отворената продавница во Capitol Mall & ResidenceSara Fashion подготви #СУПЕРАКЦИЈА која ќе трае до 03.10.2018! 🛍️
Ве очекуваме на I кат во #CapitolMall 🙂

➡️Со сметка над 300 ден. -10% попуст 
➡️Со сметка над 450 ден. -15% попуст
➡️Со сметка над 750 ден. -20% попуст

📍 SF локација: Capitol Mall – I кат
🕙 Работно време: пон. – нед. 10:00 – 22:00 ч.
📞 Контакт тел.: 02 2446 318

#SF #mall #newstore #aerodrom #sarafashion #letsgoshopping #specialsale