СУПЕР BOWLING РОДЕНДЕНИ ЗА ДЕЦА НАД ОСУМ ГОДИНИ! 50% ПОПУСТ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ НА РОДЕНДЕНСКИ ЛЕНТИ ВО 4BOWLING КАПИТОЛ!

4Bowlling е современа професионална куглана опремена со 4 ленти за куглање од реномираниот бренд Brunswick, дисплеј за резултати, професионални топки како и патики за куглање.
За дополнителна забава, составен дел на кугланата од спортски и забавен карактер се и две професионални Brunswick билјард маси.
Убаво. уреден и стилизиран ентериер, професионален шанк опремен со најразличен пијалак, професионален и ведар персонал кој Ви стои на располагање.

Дружењето со 10 кегли претставува друштвена игра наменета за сите возрасти. Благодарение на позитивното чувство кое го предизвикува, натпреварувачкиот дух и забавата претставува одлична содржина за организација на роденденот на Вашето дете. Од безбедносни причини минимална возраст за организација на ваков тип на роденден е 8 години.

Куглање, пица, сокче и омилените детски хитови = супер роденден во 4Bowling!
Роденденска лента од само 750/1000 денари!
Побрзајте, резервирате го својот термин за роденден по супер цени на 070 280 586 и зачувајте го терминот со потврда на резервацијата.Овие промотивни акции за роденденски забави во Кидс Парк и 4Bowling не се комбинираат со други тековни акции или попусти.