Супер кул модели од Koton за весели училишни денови

Ја дочекавме и новата учебна година и деновите во училишните клупи одсега ќе бидат секојдневие на вашите малечки 🙂

Во продавницата на Koton во нашиот трговски центар ве чекаат шик, тренди и супер кул модели за сите ученици.

Посетете ги и направете ги омилените комбинации 🙂