Супер летни цени за супер летни игри во Kids Park

КИДС ПАРК СЕКОГАШ СО И ЗА ДЕЦАТА <3

И во лето со Кидс Парк. Супер летни цени за супер летни игри и многу забава. Пријатен климатизиран простор за возрасните, можности за освежување и рекреација.

Подарете му на Вашето малечко ден полн со игра, магија и бои 🙂