Супер понуда во Нефа мебел

Со купување на тросед COLOGNE заштедувате неверојатни 6.000 денари.

 

Стара цена: 19.990 Денара

Нова цена: 13.990 Денара

Заштеда: 6.000 Денара

 

За повеќе информации, ве молиме контактирајте нè на:

+389 70380914

www.nefa.mk