Супер промоции на производи за домаќинство во маркетот во Капитол Мол

Маркетот во нашиот трговски центар секогаш ги изненадува своите посетители со супер промоции, акции и попусти.

Месецов во тек се супер промотивни намалувања на производи и предмети за домаќинство кои едноставно нема да можете да одолеете да ги пропуштите.

Посетете ги и направете го шопингот позабавен и поекономичен.