Свечено отворање на бутикот на Carpisa во Капитол Мол 17.07.2017

На 17.07.2017  свечено ќе му посакаме добредојде на новиот член на семејството на Капитол Мол, а тоа е брендот Carpisa.

Carpisa е основана пред само неколку години, но за кратко време стана комерцијален феномен, а од 2001 година работи
со цел, на пазарот да донесе производи со висок квалитет и ниски цени.

Лесно препознатливи производи кои со својот уникатен дизајн станаа едни од најпродаваните брендови.

Нивната мрежа опфаќа повеќе од 600 продавници во Италија и во странство – а овој број се уште се зголемува!