Thea and The Band овој четврток во Campione Caffe

Најдобрата забава на едно место! Овој четврток (23.02.) во вашето омилено Campione Caffe ќе ве забавуваат фантастичните Thea and The Band.

Со почеток од 21:00 часот, тие ви ветуваат незаборавна забава, одлична музика и супер атмосфера. Резервирајте го Вашето место на време и поминете си супер четврточна вечер во Campione Caffe.