ТИ бираш кога сакаш да е твојот #CheatDay

ТИ бираш кога сакаш да е твојот #CheatDay 😃 а ние велиме – зошто не #ДЕНЕС?! 😍 #одутренадиета 😁
Повелете на III кат во Аеродром Бар во Capitol Mall & Residence и уживајте со сите сетила во најдоброто чоколадно суфле во градот! 🍫#cheatday #dessert #sweetlife #sweets #lavacake #thebest #CapitolMall #АеродромБар #aerodrombar #tastyfood #Скопје #Аеродром

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2024724047584034/?type=3&theater