ТОП ШОП прославува 2 роденден во Capitol Mall

Садови за готвење на Делимано, апарати на Топ Шоп за домаќинството и за градината, производи за вашата спална соба од Дормео, алатки за чистење на Ровус, супер обувки за вашите стапала на Вокмакс… сега со фантастични цени и одличните промотивни понуди!

Само на големата прослава по повод вториот роденден на Top Shop Македонија во Капитол Мол!

Дојдете да уживаме во добра дружба, музика, забава и одлични, роденденски цени!!!