Топла есен со поларните детски кебенца од Крш

Меките поларни кебенца со омилените цртани ликови ќе ги топлат Вашите малечки во деновите што следуваат. Студенилото не може ништо кога ве штитат ликовите од Frozen, Paw Patrol, Super Wings и Trolls 🙂

Сигурни сме дека најмилите ќе бидат толку многу воодушевени од овие топли пријателчиња, што пладневната дремка веќе нема да претставува проблем 🙂

Побарајте ги во продавницата на Крш во нашиот трговски центар.