Традиционално, уникатно, совршено само во Охридски Бисер Фамилија Ристески

Традиционално, уникатно, совршено!

За секоја дама да биде елегантна.
Повелете во Ohridski Biser Familija Risteski на приземје во Capitol Mall & Residence!
Промоцијата од -35%… #продолжува!