Treasure X во Крш! ✔️📍🏴‍☠️🗺️

Treasure X во Крш✔️📍🏴‍☠️🗺️
Повеќеслоен предизвик за истражување, 10 нивоа на авантура и голема шанса да дојдете до вистинското богатство!
Повелете во #КРШ на 3 кат во Capitol Mall & Residence!

#capitolmall #treasurehunt #adventure #treasurex #littleadventurers #kids#letsplay

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/posts/1974746382581801?__tn__=-R