Твојот омилен вкус во Juice Bar Divan

Сигурно сте запознаени со вкусовите што ви ги нуди Juice Bar Divan, но доколку сте пропуштиле да пробате некој од нивните специјалитети, сега е времето за тоа.

Свежо печена вафла, најразновидни свежо цедени сокови и смути, кранч оброк, овошна салата, сладолед или добриот вкус на кафе на единствениот амбиент на терасата во Juice Bar Divan.

Шаренило од бои, магични вкусови и одлична атмосфера ќе го направат Divan ваше омилено место во градот.