Училишни ранци Explore 2 in 1 со 20% намалување во продавницата на Крш.

Училишни ранци Explore 2 in 1 со 20% намалување во продавницата на Крш.

 
Можност да се раздвои помал ранец од поголем и да се искомбинира во три верзии зависно од потребата.
 
Анатомскиот систем за подршка на кичмата на детето овозможува правилен развој со можност за прилагодување на различна конструкција.
 
Двапати размислете каков ранец ќе купите.
 
Посете ја продавницата на Крш во Capitol Mall & Residence!