Удобни детски игри со топлите тренерчиња од Tilla

Дома, на гости или во градинка…на детската игра и нема крај.
Во овие студени денови освен топла облека, на малечките им се потребни и тренерчиња во кои детската игра ќе биде безгрижна и удобна 🙂

Посетете ја продавницата на Tilla во нашиот трговски центар и одберете го најдоброто за Вашите малечки.