Удобните Walkmaxx кломпи од Top Shop по екстра цена 990 ден.

Walkmaxx Fit Clogs 2.0 ви нудат удобност во секојдневието, благодарение на нивната иновативна внатрешност од ЕВА пена, како и нелизгачкиот и заоблен ѓон. Овие кломпи дишат и се удобни па вие слободно ќе можете да ги носите боси во текот на летните месеци.

Идеални за бавување на вашите секојдневни обврски. Тие ви овозможуваат поздрав, поприроден начин на одење кој го намалува притисокот на зглобовите и стапалата, со што ја намалува болката во колената и грбот.

Побарајте ги во црна или бела боја, во продавницата на Top Shop во нашиот трговски центар.