А уште една Duki Daso ташна?

Она кога ти се допаѓа целата нова колекција и се мислиш да купиш уште некоја ташна! 🍂👜
Повелете во Duki Daso на I кат во Capitol Mall & Residence и пробајте да се одлучите! Ние не можеме да одолееме на новите ташни и аксесоари, а велат чувството било “заразно”. Ве очекуваме! 😃#CapitolMall #DukIDaso #bags #fallcollection #fashion #accessories#аксесоари #Скопје #Аеродром #befashionable #unique #complete#falllook

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2021825467873892/?type=3&theater


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4344