Успешен почеток на учебната година со Sport Vision Macedonia

За успешен почеток на учебната година Sport Vision Macedonia за сите ученици подготви специјална понуда.

Одберете Champion сет од патики, тренерки и ранец за супер цена од само 3.590 денари
Champion сетот е достапен во мултибренд продавницата на Sport Vision во Capitol Mall & Residence , во комбинации за момчиња и девојчиња.
*Понудата трае до истекот на залихите и не важи во Outlet продавниците. #sport #backtoschool #bask2school #newschoolyear #newyear #bestdeal #sport #basckpack #runningshoes #swets