Велигденскиот базар во Капитол мол

Уште една убава пролетна велигденска приказна во вашиот #CapitolMall🌷
Велигденскиот базар започна на првиот кат во Capitol Mall & Residence ❤️
Ве чекаме на одлична предвелигденска дружба, шопинг и забава. 🌷🐰❤️

Oд 23ти до 25ти април на првиот кат во Капитол мол, се случува Велигденски базар во соработка со организацијата Edna Moze/one Can. 💪