Вашата кожа се регенерира додека вие спиете со производите на Collistar

Collistar е италијанска компанија која што е бр.1 бренд во Италија. Производите кои се дел од нивното портфолио се комбинација од највисок квалитет а со цени пониски од конкуренцијата.Креативноста на брендот е она што го двои од останатите. Производите се чисто италијански специјалитети.

Ultra -Regenerating Anti-Wrinkle ноќната крема од овој производител е специјално направена максимално да ги искористи ноќните часови за одмор, кои се најкорисни за обнова на клетките, ги содржи истите активни состојки како и дневната формула, но во повисоки концентрации.

Таа исто така има придобивки и од специјалните обновувачки супстанци кои го рафинираат лицето и го избегнуваат класичниот начин на будење со подочници. Кремата е одличен додаток за целодневна нега.

Дозволете и на Вашата кожа да се регенерира додека спиете и побарајте ја Collistar Ultra -Regenerating Anti-Wrinkle ноќната крема во продавницата на Еликсир во нашиот трговски центар.