Вечерва во Аеродром Бар се слави животот со музика, играње, пиење, смеење!

Вечерва во Аеродром Бар се слави животот со музика, играње, пиење, смеење!
#AnaMarquiz ќе ве шета и полудува наоколу со нејзиниот широк спектар на разновидна ритмична музика за играње од сите декади! Кој бил #ЗНАЕ, кој не бил, #ЌЕДОЗНАЕ! Добрата забава надалеку се слуша!
Петок I 22:00 ч. @ Capitol Mall & Residence III кат
Резервации: 071 371 258
Event info: https://goo.gl/kaWQB3#CapitolMall #АеродромБар #aerodrombar #party #nightout #Скопје #Аеродром #журкаааа

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2024720754251030/?type=3&theater