Велат BEE-ло недела

Велат 🐝BEE-ло недела. ОК! Значи време е за мене! Време е за меден коктел! 😍🍯🥃🍸🍋🥄#honeylemonsoda Ние веќе чекаме пред Capitol –#РАСОНИСЕ, состојките нема сами да се купат! 😁

#CapitolMall и Пчеларското Здружение Матица од Скопје, основано во 1958 г., гo организираат#КАЖИМИНЕШТОСЛАТКО, тридневен настан за македонскиот мед и ги покануваат сите љубители на медот да ги набават уште денес своите омилени производи пред Capitol Mall & Residenceод 10:00 до 22:00 часот!
Event info: Кажи ми нешто слатко! Денови на македонски мед во Capitol Mall!

Capitol Mall – Твој мол,…твое место!

#кажимивокапитолмол #honey#daysofmacedonianhoney#деновинамакедонскимед #македонскимед #мед#Македонија #македонскипроизводи#меденизадоволства #аеродром #weekend #fun#health #healthyhoney #здравје #maticnamlec#propolis #bee

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2007841969272242/?type=3&theater