Велигденски Базар во Капитол мол

Уште една убава пролетна велигденска приказна во вашиот Capitol Mall & Residence 🌷

Oд 23ти до 25ти април на првиот кат во Капитол мол, се случува Велигденски базар во соработка со организацијата Edna Moze/one Can. 💪

Учесничките ќе презентираат накит изработен од нивните раце, органска козметика, филиграни и други видовите рачни изработки од #ЕДНАМОЖЕ! ❤🌸

Во склоп на Велигденскиот базар, организацијата ЕДНА МОЖЕ и социјалното претпријатије Koncept Centar Edna Moze/edna Pravi ќе организираат панел дискусија во среда на 24ти од 17.30 часот, поврзана со мобилизација за социјално претприемништво за сите жени и девојки од маргинализирани групи. ❤

Нашиот Велигденски базар не може да помине без нашите стари пријатели Просветно дело и нивните бајки и приказни прераскажани низ рацете на нашите дечиња цртајќи со водените боички, креирајќи различни велигденски фигури од пластелин и раскaжувајќи милион и една приказна.
Креативните работилници со #ПРОСВЕТНОДЕЛО ќе се изведуваат во период од 18-20 часот овие три дена. ❤

Ве очекуваме на #shopping, одлична забава, дружење и МИЛИОН насмевки. ❤🌸

ПРОЛЕТНАТА ВЕЛИГДЕНСКА ПРИКАЗНА ВО КАПИТОЛ МОЛ ПРОДОЛЖУВА! ❤🌸

#365денаљубов ❤🌸


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4344