Велигденски хуманитарен базар во Капитол мол 13.04-15.04

Велигденски хуманитарен базар ќе се случува во Капитол мол од 13 до 15 април. Ракотворците, Црвен крст и Капитол мол во акција за помош на оние на кои тоа им е најпотребно! Базарот ќе биде отворен за сите посетитли на Капитол мол од 10 до 21часот.

Да и помогнеме заедно на Миа која е во Софија, во трета градска болница. Миа е родена на 07 10 2016година и во момент е во болница во состојба на вештачка кома, откако беше оперирана пред неколку дена од дијагноза АВСД (или операција на АВ Канал). Сите собрани средства ќе бидат донирани како помош за трошоците за лекувањето на малата Миа.

Ве очекуваме.