Велигденски попуст на вашите омилени производи од Santini

Santini ги изненадуваат своите потрошувачи со супер велигденски попуст на производите од производителите Revuar,Hemel,Moda,Don Juan и Ingrid.

Искористете го намалувањето на цените од -10% на омилените производи од овие брендови и уживајте во пролетта во свежи ароми и весели бои.

Посетете го штандот на Santini во нашиот трговски центар.