Викенд акција на сакоа, јакни и капути во Globay од 23-25.03

Овој викенд почнувајќи од денес, (петок 23.02.2018), па се до недела во продавницата на Globay во нашиот трговски центар започнува нова ВИКЕНД АКЦИЈА на распродажба која ќе се однесува на сите САКОА, ЈАКНИ И КАПУТИ со дополнителен -30% попуст на постоечките цени.

Направете ја омилената модна комбинација по неодоливи цени со попуст и направете паметен шопинг 🙂