***ВИКЕНД ПРОМОЦИЈА*** во Revuar Make UP

***ВИКЕНД ПРОМОЦИЈА***

Со секоја сметка над 400денари,добијте ГРАТИС долготраен ХАЈЛАЈТЕР без парабен од Revuar Make UP.

Понудата важи за продажниот пулт во Capitol Mall & Residence од 29.06.2018 до 01.07.2018