ВИСТИНСКА ПОНУДА ЗА ВИСТИНСКИ РОДЕНДЕНИ!

Промотивната акција од 50 % попуст за родендени во Кидс Парк и 4Bowling важи само за слободните термини месец мај-август 2018 година ( не важи за веќе резервираните), а резервацијата се смета за валидна само доколку се резервира со капар.

Кидс Парк – шарено, весело и посебно доживување!

За роденденот на Вашето дете подарете му вистинска “џунгла” од играчки: balloon house, hamster cage, rotating mini bar, rotating palm tree, pencil swing, goal counter, turning house, inflatable boat and bouncer,mega soft play, senzory piano и многу други детски реквизити со кои што можат да се постигнуваат различни ефекти и дечињата вистински да уживаат воденовите кои најмногу ги сакаат и цела година ги очекуваат.

  

Уникатно креиран простор со високи стандарди за хигиена и безбедност за прослава на роденден со капацитет од 80 деца.
Единствени детски реквизити за проактивна анимација и специфично и незаборавно доживување на најпосебниот ден на секое дете.
Пријатна атмосфера, климатизиран простор во делот за возрасни со капацитет од 80 луѓе.
Високо професионален тим на вработени, посебно за децата – исклучиво со педагошка позадина, и посебен угостителски персонал за возрасните.

Родендени за само 1500 денари во една од најубавите игротеки во градот.
Побрзајте, резервирате го својот термин на 071 305 976.
Кидс Парк секогаш СО и ЗА децата!